Geçen hafta evde kendi başıma zinciri değiştirdim, işe gitmek için bisiklete binince vitesler hâlâ takılıyor diye şaşırdım. Ben de tam emin değilim ama acemice yaptığım bir şeyi atlamış olabilirim diye merak ettim. Bisikletim şehir tipi, 9 veya 10 vitesli bir kaset var sanırım — hız sayısını tam hatırlamıyorum — bu yüzden tecrübelilerin fikri ne?
Kısa kontrol listesi (benim aklıma gelenler, belki eksik ya da yanlış olanlar vardır):
Denediğim ama sonuç alamadığım şeyler: kabloyu biraz gevşetip tekrar indekslemeye çalıştım, temizledim ve yağladım, zincir uzunluğunu kabaca kontrol ettim. Sanırım bir profesyonel aleti (hanger ölçer veya indeksleme standı) olmadan tam doğru yapamam. Bir de küçük bir uyarı eklemek isterim: karbon parça bağlantılarında tork anahtarı olmadan fazla sıkmayın, aynakol ya da karbon gövde vidalarında doğru tork çok önemli; emin değilseniz bir bisikletçinin yardımını alın.
Acaba siz yukarıdakilerden hangisini ilk sıraya koyarsınız? Hangi adımla başlamalıyım, hangi araçları kesinlikle edinmeliyim (başlangıç için hangar düzeltici mi, tork anahtarı mı, indeksleme standı mı)? Tecrübelilerin pratik sırlarını ve dikkat etmem gereken tuzakları paylaşabilir misiniz? Ben de tam emin değilim ama öğrenmeye açığım — teşekkürler!
Kısa kontrol listesi (benim aklıma gelenler, belki eksik ya da yanlış olanlar vardır):
- İndeksleme/cidarlama sorunu: Vites kutusu (arka attırıcı) tam doğru indekslenmemiş olabilir; kablo gerginliği veya barel ayarı gerekebilir.
- Limit vidaları ve B-tension: Harici limit vidaları ya da B-tension yanlışsa zincir üst veya alt dişliye takılabilir.
- Attırıcı askısı eğriliği: Askı hafifçe eğilmişse dişlilere doğru hizalanma bozulur.
- Zincir-kaset uyumsuzluğu / aşınma: Yeni zincir eski aşınmış kaseti atlıyor veya tersine; hız sayısı uyumu önemli.
- Kablo/hortum sürtünmesi: Kablo hattında kir, pas veya sıkışma varsa vites geçişleri takılabilir.
- Vites makarası/pulileri: Makara rulmanları takılmış veya çok kirliyse akıcı geçiş yapmaz.
Denediğim ama sonuç alamadığım şeyler: kabloyu biraz gevşetip tekrar indekslemeye çalıştım, temizledim ve yağladım, zincir uzunluğunu kabaca kontrol ettim. Sanırım bir profesyonel aleti (hanger ölçer veya indeksleme standı) olmadan tam doğru yapamam. Bir de küçük bir uyarı eklemek isterim: karbon parça bağlantılarında tork anahtarı olmadan fazla sıkmayın, aynakol ya da karbon gövde vidalarında doğru tork çok önemli; emin değilseniz bir bisikletçinin yardımını alın.
Acaba siz yukarıdakilerden hangisini ilk sıraya koyarsınız? Hangi adımla başlamalıyım, hangi araçları kesinlikle edinmeliyim (başlangıç için hangar düzeltici mi, tork anahtarı mı, indeksleme standı mı)? Tecrübelilerin pratik sırlarını ve dikkat etmem gereken tuzakları paylaşabilir misiniz? Ben de tam emin değilim ama öğrenmeye açığım — teşekkürler!