3 Haziran 2026 — Elektrikli bisiklet mi almalıyım?
Kısa ve dürüst: e-bisiklet konforu, işe gidiş, yokuş ve taşıma kolaylığı açısından büyük fark yaratır ama menzil, bakım ve toplam sahip olma maliyeti beklentileri netleştirmeden alışverişe çıkmayın. Aşağıda hem menzil hesabını nasıl yapacağınızı hem de atölye deneyimimden edindiğim pratik bakım adımlarını, gerekli alet ve tork değerlerini adım adım bulacaksınız. Servise gitme refleksini azaltıp, birkaç basit işlemle işinizi kendiniz görmeniz mümkün.
Son olarak maliyet: başlangıç maliyeti yüksek olabilir ama günlük kullanım ve yol ihtiyacına göre amorti olur. Yıllık bakım genelde klasik bisikletten daha yüksek — ülkeye/koşula göre değişir; parçalar, akü değişimi ve işçilik önemli kalemler. Senin günlük rota ve öncelikler neler? Menzil mi, taşıma/depolama mı, yoksa tam donanımlı şehir kullanımı mı öncelik? Tartışalım.
Kısa ve dürüst: e-bisiklet konforu, işe gidiş, yokuş ve taşıma kolaylığı açısından büyük fark yaratır ama menzil, bakım ve toplam sahip olma maliyeti beklentileri netleştirmeden alışverişe çıkmayın. Aşağıda hem menzil hesabını nasıl yapacağınızı hem de atölye deneyimimden edindiğim pratik bakım adımlarını, gerekli alet ve tork değerlerini adım adım bulacaksınız. Servise gitme refleksini azaltıp, birkaç basit işlemle işinizi kendiniz görmeniz mümkün.
- Menzil hesabı — basit formül ve örnek
- Formül: Tahmini menzil (km) = Batarya kapasitesi (Wh) / Tüketim (Wh/km).
- Tipik tüketimler (yaklaşık): düz yol, düşük destek 8–12 Wh/km; şehir hafif asist 12–18 Wh/km; yokuş/sert destek 20–35 Wh/km.
- Örnek: 500 Wh / 15 Wh/km ≈ 33 km pratik menzil. Kendi kullanımınıza göre hız, ağırlık ve eğimi ekleyip tüketimi ayarlayın.
- Menzili etkileyen somut faktörler — adım adım kontrol edin
- Önce sürücü + yük ağırlığını belirle (kg).
- Sonra ortalama hız ve rota profilini seç (düz/mount).
- Tire basıncı, lastik türü ve rüzgârı göz önüne al; düşük basınç + geniş lastik tüketimi artırır.
- Bunları formüle koy, güvenlik payı ekle (%20–30).
- Bakım, alet ve somut torklar — ilk adımlarda neler yapacaksın
- Aletler: 1–25 Nm tork anahtarı, 10–100 Nm tork anahtarı (kuyruk işleri), alyan seti, pedal anahtarı, zincir kesici, multimetre (akü ölçümü), yağ ve gres.
- Yağ/gres: zincir için kuru/wet zincir yağı (sürüş koşuluna göre), rulmanlar için lityum bazlı genel gres; elektik bağlantıları için kontak temizleyici/koruyucu sprey.
- Tork değerleri (örnek aralıklar) — üretici değerleri her zaman önceliklidir: gidon/stem civataları 5–8 Nm, rotor vidaları 6–8 Nm, pedal 35–45 Nm, krank/aksel civataları 40–50 Nm, göbek/aks somunları 20–40 Nm (hub motorsunuz varsa).
- Periyod: İlk 100 km sonra tüm kritik cıvataları kontrol et, sonra 500 km’de genel kontrol; fren balatası/rotor, zincir uzaması, akü sağlık testi düzenli.
Atölyeden: Yeni gelen bir kullanıcı ilk 200 km’de aküyü tam boşaltıp beklemiş, menzil düştü sandı; doğru şarj alışkanlığıyla toparlandı.
Son olarak maliyet: başlangıç maliyeti yüksek olabilir ama günlük kullanım ve yol ihtiyacına göre amorti olur. Yıllık bakım genelde klasik bisikletten daha yüksek — ülkeye/koşula göre değişir; parçalar, akü değişimi ve işçilik önemli kalemler. Senin günlük rota ve öncelikler neler? Menzil mi, taşıma/depolama mı, yoksa tam donanımlı şehir kullanımı mı öncelik? Tartışalım.